Vitamīni un minerālvielas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
matu stiprināšana, preventīvā medicīna, uztura specialists, anti-aging programma, ķermeņa veselībai un

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Slimnieku kopšanas līdzekļi, Parfimērija, Medus tējas, asinsspiediena mērītāji, ortopēdijas preces, vitamīni , apsārtumiem, Aizcietējumiem, Pret parazītiem, Zarnu darbības traucējumu ārstēšanai, Vitamīni un minerālvielas

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Šampūnu un dušas želeju, matu balzamu bāzes. Preces hobijiem. Izejvielas ziepju izgatavošanai., Ziepju aromāti un smaržvielu kompozīcijas ziepēm. Smažvielas. Iepakojuma materiāli.

Clariwell, SIA

Ķengaraga 1a, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ STROKEX – uzlabo asins cirkulāciju, sekmē asinsvadu veselību, veicina vielmaiņu, stimulē smadzeņu darbību, palīdz saglabāt atmiņas procesus, samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Sastāvs: gotu kola (Centella asiatica L.), folijskābe (B9 vitamīns) un citokolīns (t.sk. holīns). Mērķauditorija: pieaugušie ar kaitīgiem ieradumiem (smēķēšana, neveselīgs uzturs, mazkustīgums), asinsrites traucējumiem, insulta risku, augstu holesterīna līmeni, lieko svaru. ✓ MIGRAKLER – efektīvs risinājums nervu sistēmas normālai funkcionēšanai galvassāpju un migrēnas gadījumos. Sastāvs: buferēts magnija citrāts, meiteņu zeltpīpenīte (Tanacetum parthenium L.), koenzīms Q10 un riboflavīns (B2 vitamīns). Auditorija: pieaugušie ar galvassāpēm un migrēnu. ✓ THYROKLER – 100 % dabīgs un efektīvs risinājums normālai vairogdziedzera darbībai, kā arī nepietiekamas vairogdziedzera funkcijas jeb hipotireozes gadījumos. Sastāvs: brūnaļģe (Fucus Vesiculosus L.), selēns, cinks un L-tirozīns. Auditorija: pieaugušie ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju jeb hipotireozi. ✓ DEPREKLER – produkts ar unikālu formulu, efektīvs risinājums depresīviem, nomāktiem stāvokļiem, iedarbīgs kognitīvo funkciju veicināšanai. Sastāvs: GABA (gamma-aminosviestskābe), Safrāna krokuss (Crocus Sativus L.), cinks un selēns. Auditorija: personas ar depresijas simptomiem, nomāktību. ✓ NERVOKLER – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs nervu sistēmas darbībai paaugstinātas spriedzes apstākļos, normālai psiholoģiskai funkcijai un nespēka un noguruma mazināšanai. Sastāvs: pasiflora (Passiflora incarnata L.), L-teanīns, magnijs un B6 vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar neirozi, neirastēniju, nemieru, hronisku nogurumu, nervu sistēmas traucējumiem, kā arī pieaugušie, kas pakļauti ilgstošām stresa situācijām. ✓ SOMNUX – 100 % dabīgs un efektīvs uztura bagātinātājs miega veicināšanai, miega kvalitātes uzlabošanai un diennakts ritma regulēšanai. Sastāvs: lavanda (Lavandula angustifolia Mill.), Kalifornijas magone (Eschscholzia californica L.), L-triptofāns, kalcijs un D vitamīns. Auditorija: pieaugušie ar grūtībām iemigt, ar trauslu un saraustītu miegu, ar stresa izsauktu bezmiegu, kā arī ar izjauktu miega ritmu (piemēram, ceļojot).

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Dabas laboratorija

Dārza 29a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"DABLAB" ir pagaidām vēl maza, bet nozīmīga apvienība. Mūs raksturo sports, veselīgs uzturs un pozitīvs skats uz dzīvi! Augsim kopā, sasniedzot savus mērķus: mēs - gatavojot labāko no dabas jums, jūs - saņemot mūsu produktus!

"Dabas laboratorija" ražo augstvērtīgas aukstā spieduma sulas ar izsmalcinātāmgaršām.

Šādi iegūtas sulas var saukt par dzīvām, jo tās ir nepasterizētas un nav pakļautas papildus apstrādei, tādējādi maksimāli saglabājot vitamīnus, minerālvielas un vērtīgos enzīmus. Sulas ir bez mākslīgām piedevām, garšas pastiprinātājiem, tās netiek atšķaidītas ar ūdeni. Sulas tiek pildītas 0,33 l pudelēs, kur katras sulu pudeles saražošanai tiek izmantots vairāk nekā puskilograms augļu, ogu, dārzeņu un zaļumu.

Aukstā spieduma sulu iegūšanas metode augļus un dārzeņus nevis sagriežar asmeņiem, bet pilnībā izspiež (presējot), tādējādi iegūstot augstvērtīgu produktu. Dzerot sulas ikdienā, var uzlabot pašsajūtu, vielmaiņu, ādas izskatu. Kopumā uzlabojas vispārējais veselības stāvoklis, jo tiek saņemti dabīgi vitamīni, kas stiprina imūnsistēmu un aizsargā organismu.

Augstvērtīgi iegūta sula ir kā labākais “fast food” cilvēka organismam. Uzsūcoties dažu minūšu laikā, tiek saņemta ātra, dabīga un īsta palīdzība praktiski jebkurā situācijā. Dabas Laboratorijas piedāvātajās sulās un šotiņos veselīgais mijas ar garšīgo. Katra sula un šotiņš sniedz baudījumu garšas kārpiņām, tajā pašā laikā nodrošinot visu nepieciešamo organismam. Diena ir laba, ja sākas ar DABLAB!

HealthAid Baltics, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "HealthAid Baltics" ir Lielbritānijas uzņēmuma "HealthAid" Ltd. produkcijas eksluzīvais izplatītājs Latvijā. Latvijas tirgū mēs piedāvājam Premium klases uztura bagātinātājus, minerālvielas un multivitamīnus, kā arī dabīgo kosmētiku un aromaterapijas produkciju - ēteriskās eļļas un bāzes eļļas.

Krastkalnu Ogas, SIA

"Krastkalni" , Viļķenes pagasts, Limbažu nov. LV-4050
Par uzņēmumu:

SIA "Krastkalnu Ogas" ir neliela, bet sausseržu vitamīniem dotās enerģijas bagāta ģimenes saimniecība. Atrodamies saulainajā Limbažu novada Viļķenes pagastā, un jau kopš 2017. gada nodarbojamies ar mazpazīstamo sausseržu ogu audzēšanu, kas vainogojies ar lielisku sausseržu ogu ražu nu jau pāris gadu garumā. Lai arī Jums nodotu šo brīnišķīgo ogu garšu, vitamīnus un minerālvielas, esam sagatavojuši vairākus produktus visām gaumēm. Sākot ar sukādēm saldumu cienītājiem, līdz pat vīniem izsmalcinātu vakaru baudītājiem. Lai atrastu sev un saviem mīļajiem piemērotāko, nekautrējies un izpēti mūsu mājaslapas veikalā pieejamos gardumus.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Dolcetta, SIA, Kaņepju Sēklas

Kaņepes. Kaņepju produktu eksports
"Āpji" , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Svarīgi! Kaņepju sēklas:: ✓ stiprina imunitāti ✓ palīdz attīrīt organismu no toksīniem ✓ mazina stresu ✓ atbrīvo no bezmiega ✓ palielina piena daudzumu jaunajām māmiņām ✓ bērniem veicina augšanu, jo rada apetīti, dod vitalitāti un spēku Apraksts:

SIA DOLCETTA dibināts 2008. gadā un kopš 2013. gada nodarbojas ar kaņepju audzēšanu, atrodas Latvijā Talsu novada, Strazdes pagasta "Āpjos". SIA DOLCETTA ir saņēmusi bioloģiskos atbilstības sertifikātus, gan kaņepju audzēšanas procesam, gan kaņepju produktu ražošanai (LV-BIO-01).

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

alveja.lv

Brīvības 174a, Rīga, LV-1012
hondroitīns, hialuronskābe, kalcijs kapsulās, minerālvielas , atvēsinošs gēls, olbaltumvielu kokteilis, ikdienai, vitamīni sievietēm, vitamīni vīriešiem, vitamīni reproduktīvai sistēmai, vitamīns c, vitamīns

internetaptieka.lv 1

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Fera24.lv, internetveikals

Chabrowa 4-52-200, Wysoka
Internetveikali, e-komercija

Rīgas kombinētās lopbarības rūpnīca, SIA

Abulas 11, Rīga, LV-1026
Proteīna koncentrāts, (koncentrāti) kažokādas zvēriem, (zvēri) ziemas un vasaras periodiem: sojas spraukumi, dzīvniekiem un putniem un to produktivitātes paaugstināšanai.

Tauri, SIA

"Tauri" , Ērgļu pagasts, Madonas nov. LV-4840
Lopkopība